Nog 2 weken!

Hoi lieve vrienden, familie of andere nieuwsgierigen,

Over twee weken is het dan eindelijk zover: we gaan naar Australië! Ondanks een lange tijd van vrachtwagens besturen, klussen, op de koelvries-afdeling van de Albert Heijn verkleunen, Thomas-Cook-en en ander hersendodend werk maken we - niet al te loaded - onze trip richting Ozzie! 

Onze reis ziet er als volgt uit: 
Donderdag 10 december rond 12.30 uur rennen we huppelend door de douane. Ons vliegtuig vertrekt om 14.30 uur. Na een heerlijk nachtje (verplicht) slapen in het vliegtuig landen we de volgende dag in Taipei. Hier mogen we goddank even de hele dag de benen strekken om vervolgens weer een nachtje in het vliegtuig door te brengen. En dan.. eindelijk.. is het 12 december en komen we aan in Sydney. Hier blijven we natuurlijk met kerst en Oud & Nieuw en wat er dan volgt is voor ons beiden nog een groot vraagteken (avontuur klinkt beter). Het plan is om een campervan te kopen en dan zoveel mogelijk te gaan zien! 
Afhankelijk van hoeveel geld we hebben verdiend met koeien melken en bananen plukken blijven we in Australië (we blijven hangen op de banen van niveau). Voor nu hebben we een (open) ticket terug voor begin april met een stop-over van een maand in Thailand. 

Op deze site houden we jullie op de hoogte van al onze belevenissen aan de hand van heel veel foto's en verhalen! Dus blijf langskomen en schrijf wat in ons gastenboek!

Dikke kus,
Tim & Maaike. 

Reacties 7

Steven 25-11-2009 08:40

Nog maar 2 weken, is dan toch ook wel weer snel gegaan. Succes nog met de voorbereidingen

louise 26-11-2009 19:03

Hai liefjes,
Ja, nog 2 weken en dan gaat Het Grote Avontuur beginnen. Mix feelings voor mama Louise, maar het is een superspannende uitdaging die jullie natuurlijk moeten aangaan!

thomas 30-11-2009 21:14

Australie?? Australie?? Waarom weet ik daar niks van? Hoelang speelt dit al???

aad 05-12-2009 18:37

heb vandaag (Sinterklaas) het afgesproken bedrag overgemaakt. Ga je (Tim) al tijdens de trip het geld terugbetalen (veel melk en veel bananen) of bij terugkomst? En staat Maaike garant?
Maar......heel veel plezier.

Jeffrey en Lieke 06-12-2009 17:09

Wat een leuk avontuur hebben jullie weer voor de boeg! Wat gaaf he! nou gaatt helemaal leuk worden en ben benieuwd naar alle verhalen!
Heel veel plezier!

marianne overduin 10-12-2009 12:26

weer wat blijven liggen bij ons na je afschei. hoop niet dat je de ring mist. zal hem met zorg voor je bewaren lieve Tim. zo denken wij elke dag aan jullie. liefs voor jullie allebei en geniet ervan.

Dieuw 11-12-2009 12:07

Dag liefjes!

Nou dat was wat gister zeg.. Julile zagen er zo blij uit saampjes tot het moment daar was, daar gingen de blije snuitjes! Ben zo benieuwd wat jullie nu aan het doen zijn en waar jullie zitten.

We hebben de Skype aangesloten en gaan morgen een Webcam kopen! Kijk nu al uit naar jullie telefoontje.

Dikke kus van jullie missend zusje

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer